# Aire Municipale

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 3.76/5

tussen Castejaloux en Marmande - rustige plaats dichtbij het dorp - smalle toegang - jetons, bij la Mairie en la Poste - tip: na gebruik het servicestation achteruit uitrijden omdat het keerpunt aan de voorzijde van het servicestation nogal krap is

D143
, Caumont-sur-Garonne, Frankrijk

- Decimal: 44.44196, 0.17945

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Betaald)
- [x] Campinggedrag niet toegestaan
- [ ] Wasmachine
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Kosten onbekend)
- [ ] Rolstoelvriendelijk

- Verlicht terrein

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

### Ottell - 4/5
*April 2026*

Goede plek, lijkt dat er verandering komt. een gedeelte van het veld is omgeploegd. Nu slechts 5 campers voor de nacht. weinig onderhoud op de plek. Toegangsbrug geeft maximale breedte van 2,6m. Ik weet niet of de betonblokken zover uit elkaar staan. groenteboer staat om de hoek. Goede aardbeien.

### Ronald&Sieta - 5/5
*February 2026*

Prachtig maar pas op; max. 2.20 breed ivm brug en echt max 3.500kg!

### PolPetrol - 5/5
*June 2025*

wat een plaats voor mensen die zelfvoorziening zijn. Voor ons is dit wat wij zoeken. Natuur, rust... Wij zijn hier begin juni 25. Er staan ongeveer 20 campers nu, maat nog plaats. ik rijd met een Chausson 777+ dubbel fietstek. Lengte+8m. Geen probleem

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650671054.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650683964.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650679646.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650683963.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650679645.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/nieuw-aquitanie/caumont-sur-garonne/4808/aire-municipale)