# Aire Municipale

12120, Arvieu, Frankrijk

**GPS-locatie**
- Decimal: 44.19262, 2.65983

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Betaald)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Betaald)
- [x] Campinggedrag niet toegestaan
- [ ] Wasmachine
- [x] Honden toegestaan
- [ ] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Kosten onbekend)
- [ ] Rolstoelvriendelijk

- Op mix-parking
- Verharde ondergrond

## Omgeving

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Angiejohn - 4/5
*July 2019*

Wat een heerlijke rustige plek om de nacht door te brengen. Het was een bevriezende nacht eind februari. Helaas waren het toilet en water afgesloten en het water was uitgeschakeld, maar dat is wat we verwacht hadden in deze tijd van het jaar, er was ook een plek om grijs en zwart afval te dumpen mocht dat nodig zijn .... we hebben niet . Verschillende locals liepen door het gebied en waren allemaal blij om hallo te zeggen of te zwaaien. Er werd ook gezorgd voor afvalbakken. We hadden de hond bij ons en er was veel wandelen voor haar. Volgende keer dat we in het gebied zijn zouden we zeker stoppen en hopelijk zullen de faciliteiten open zijn ...... misschien zou de lente of zomer leuk zijn. Zeer dankbaar voor de zeer mooie vlakke parkeerplaats. Dank je.

### miwomob - 3/5
*August 2015*

Grote, zeer rustige CP. Lozen cassette gratis, maar geen spoelwater. Nette openbare WC ter beschikking
Bakker op pleintje in dorp. Alle dagen open. Kleine markt op woensdagmorgen.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650671085.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650671086.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650671087.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650671088.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650671089.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/occitanie/arvieu/4835/aire-municipale)