# Camping Desimi Beach

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 3.28/5

gelegen aan zee - snackbar/restaurant [kleine kaart] - broodservice - centrum 2km

31100, Municipal Unit of Ellomenos, Griekenland

- Decimal: 38.67263, 20.71037

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (16A) (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Zwemmen
- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 4/1/2026 - 11/1/2026 | EUR 25 |

### Sjon - 3/5
*June 2025*

vriendelijke ontvangen, for begeleid naar de plaats, perfecte aanwijzingen, mijn vrouw hoefde niet op te letter. Na één nacht weg gegaan omdat het strand tegen viel en je erg op elkaar zit.

### Theo-van-Houwelingen - 4/5
*June 2025*

We hebben 5 nachten op deze camping gestaan. Zeer vriendelijke ontvangst door Dimitri. We hadden een kleine plek dichtbij het strand. Prima. Ook 1 keer heerlijk gegeten in het restaurant. Dimitri heeft ook huurauto voor ons geregeld. De oostkust is prachtig om te suppen. De westkust hebben we met huurauto verkent. Prachtig.

### Heinkel - 4/5
*June 2025*

Prima camping ook met grote camper met aanhanger. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren (familie) sanitair eenvoudig maar wordt netjes bijgehouden.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650798012.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650844091.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651163430.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650844092.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650824095.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/griekenland/ionische-eilanden/municipal-unit-of-ellomenos/48352/camping-desimi-beach)