# Guma Camperworld

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 1.78/5

gelegen bij camperbedrijf - tevens reparatie van diverse merken en een winkel voor onderdelen - dag en nacht te bereiken - water innemen, wc en/of vuilwater legen alleen overdag

Steinzeugstraße 90
68229, Mannheim, Duitsland

- Decimal: 49.44672, 8.56747

- [x] Lozen afvalwater (Kosten onbekend)
- [x] Lozen cassettetoilet (Kosten onbekend)
- [x] Water (Kosten onbekend)
- [x] Stroom (Kosten onbekend)
- [ ] Toilet
- [ ] Wasdroger
- [x] Shop of kiosk

- Max. camperlengte: 12 meter
- Maximale verblijfsduur: 24 uur

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

### Meindertk - 0/5
*August 2020*

Parkeerplaats met zwervers en veel verkeer. Niet als CP te benoemen. Echt drama

### WillemdeBoer - 0/5
*October 2019*

Als je een hele ruime fantasie hebt kun je dit een CP noemen. Wij hebben hier een paar uur gestaan omdat we bij dit bedrijf een camper hadden gehuurd die we de volgende morgen vroeg moesten inleveren. Het bedrijf zit op een industrieterrein waar heel veel vrachtverkeer rijd. We zijn naar een andere CP in de buurt gegaan waar we heerlijk hebben geslapen! Mijn advies: verwijder deze zogenaamde CP!

### Bergland-Stuben - 0/5
*September 2019*

Gewoon verschrikkelijk! Alsof je midden op de snelweg stond! Naast de deur, een bedrijf dat de hele nacht luid is zoals op de luchthaven! Nooit meer !!!!

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650792876.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650800385.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650792877.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650798649.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650798650.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/baden-wurttemberg/mannheim/48721/guma-camperworld)