# Fenit Harbour & Marina

- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [ ] Water
- [ ] Stroom
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [ ] Douche

- Fietsen
- Wandelen
- Jachthaven in de buurt

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Vexitours - 4/5
*May 2025*

Interessant havengebied. 's Nachts rustig, onze bus van maximaal 6,5 meter ligt aan de jachthaven. Langere voertuigen kunnen op de brug of bij de speelplaats parkeren. Er worden nieuwe faciliteiten gebouwd, toiletten, warme douches en kleedkamers.

### Carolee - 3/5
*March 2024*

Op 11 maart hebben we één nacht op de pier geparkeerd. Zeer winderige en regenachtige nacht, maar het ging prima. We hebben de Garda een paar keer voorbij zien rijden, maar ze lieten ons met rust. We hadden gehoopt de volgende dag water te kunnen tanken door toestemming te vragen bij het kantoor van de havenmeester, maar tegen de tijd dat we vertrokken stonden er te veel auto's in de buurt, dus dat hebben we uiteindelijk niet gedaan. We parkeerden in de lengterichting op de pier. Wij waren daar de enige camper.

### donxu007 - 4/5
*March 2023*

we parkeerden direct naast de speeltuin - waagden ons niet op de pier.

toiletten beschikbaar en zelfs een buitendouche als je het koude water niet erg vindt.

de plaats is schoon en rustig - met een pub er tegenover, zodat je de nachtelijke stropers naar huis kunt laten gaan. Alleen dat - de rest van de nacht was rustig.

leuke plaats.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650828215.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651004836.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651004835.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650869839.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650869838.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/ierland/-/-/48770/fenit-harbour-marina)