# Camping Taïga

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 3.51/5

Zie voor exacte prijzen de website - Max. camperhoogte is 3,30m - centrum El Puerto de Santa Maria 1,7km

Paseo Marítimo de la Puntilla
11500, El Puerto de Santa María, Spanje

- Decimal: 36.58726, -6.24073

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Kosten onbekend)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [ ] Voorzieningen passanten
- [x] Rolstoelvriendelijk
- [x] Zwembad
- [x] Broodjesservice
- [x] Wasdroger (Betaald)
- [x] Shop of kiosk

- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt
- Aan het water
- Openbaar vervoer nabij

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 29.7 |

### TFvelzen - 4/5
*June 2026*

Wat ons betreft een topper! we stonden helemaal achter op de camping onder de pijnbomen en zandgrond. Sfeer, staanplaatsen en Sanitair zijn prima. Op loop afstand van strand en goede fietspaden. we konden voor weinig de ferry naar Cadiz nemen vanaf Puerto santa Maria en zo met de fiets Cadiz verkennen. enig minpunt van de camping-koud afwaswater. Douches waren prima. We betaalden €27 met ACSI kaart.

### Dennis&Yvonne - 5/5
*May 2026*

Mooi plekkie vlak bij het strand met uitzicht op Cadiz.  prima sanitair en een klein campingwinkeltje. Fietsers komen hier aan hun trekken geIen we mooie fietspaden zijn. Voor alle zeikers hieronder die alles te duur vinden moeten gewoon niet naar een locatie gaan met mooie voorzieningen maar een parkeerplek zoeken op straat. Wij hadden hier nog een extra nacht bijgeboekt.

### Maggie-B - 3/5
*May 2026*

Grote camping met voldoende staanplaatsen. De staanplaatsen zijn prima, maar wel een beetje inkijkbaar. De sanitaire voorzieningen zijn nieuw en schoon. Warm water is niet altijd even betrouwbaar. Heerlijke schaduw onder de pijnbomen. Het zwembad is niet open. Het strand ligt direct voor de deur, met uitzicht op het industriële strand.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/location/cfb6ed66-fcd5-44d3-9446-5674a853c2dd/445c3956-509d-49a4-96ee-86d581e3e7f5.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/location/cfb6ed66-fcd5-44d3-9446-5674a853c2dd/5f61e106-0716-47a1-bbd1-80a89164cd0a.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651024923.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651083202.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651075546.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/spanje/andalusie/el-puerto-de-santa-maria/48789/camping-taiga)