# Area Prato Smeraldo

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 2.56/5

zondags gesloten - afrit 24 van GRA90 richting centrum - supermarkt dichtbij - bus 702 en metro lijn B naar centrum

Via di Tor Pagnotta 424
00143, Rome, Italië

- Decimal: 41.8097, 12.52809

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [ ] Toilet
- [ ] Douche
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [ ] Speelgelegenheid

- Speciaal voor campers
- Verharde ondergrond
- Verlicht terrein

- Openbaar vervoer nabij

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 16 |

### Rgarcia - 0/5
*December 2019*

Het is geen camperparking (AREA SOSTA). Misschien doen ze dat in de zomer. Anders is het een Camper Storage. Ga direct naar AREA SOSTA ROMAE, ze hebben alles wat we nodig hebben om veilig te parkeren en het stadscentrum te bezoeken. Vergeet niet de kleine regels te lezen om onverwachte kosten te voorkomen. De metro ligt op slechts 5 minuten lopen.

### Anton-BB - 0/5
*December 2018*

Totaal onvriendelijk 😐 waren op 27.12.18 hier. Plaats was bijna leeg  en de goede campingbeheerder sloeg ons die poort in ons gezicht dicht en we werden afgewimpeld ... we waren geschokt 🤨🤨

### vsherouse - 3/5
*May 2018*

Uitstekende camperstop. Ben hier meerdere malen verbleven in de afgelopen 5 jaar. Goede toegang tot Rome. Meestal goede en gratis WiFi als je dicht bij kantoor bent. Zeer goede beveiliging.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650671201.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650671202.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650671203.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/lazio/rome/4904/area-prato-smeraldo)