# Caravan Club  Moreton-in-Marsh

**Beoordeling**: 3.35/5
**Aantal reviews**: 13
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
plaatsen op grind en gras - bomen

## Locatie host

## Adres
Bourton Road
GL56, Cotswold, Verenigd Koninkrijk

**GPS-locatie**
- Decimal: 51.98856, -1.71024

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Kosten onbekend)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

## Omgeving
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | GBP 60 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### zwerver68 - 1/5
*August 2024*

een vriendelijk ontvangst ook voor de hond en dat om 19.00uur in de avond.
2 volw. en een bejaarde van 87 en een hond en stroom, we schrokken wel heel erg van deze prijs. 80 pond omgetekend 97 euro. we werden aan bomen laan gezet met hoge bomen geen tv ontvangst dus.
wifi is elk uur opnieuw aanmelden maar op trage snelheid wel gratis.
voor deze prijs mag je wel meer verwachten en dan zeggen dat diddly squad farm shop (netflix) zo duur is😂

### Billylyne5 - 4/5
*January 2024*

goede locatie, zeer donkere wandeling naar de stad, maar het ligt allemaal op een pad dat zo veilig is. wat lawaai van de weg aan de kant van de weg. mooie faciliteiten. het is duurder geworden, dus ik weet niet zeker of we terug zouden gaan vanwege de kosten

### AnnekeBV - 1/5
*August 2023*

wilde hier graag een nacht staan, maar toen ik de prijs hoorde van 60 pond voor 1 nacht, zijn we gauw verder gegaan.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650792986.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650842700.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650842698.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650842695.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650842696.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/verenigd-koninkrijk/engeland/cotswold/49052/caravan-club-moreton-in-marsh)