# Aquardens

- Max. camperlengte: 7 meter
- Verlicht terrein

- Zwemmen
- Sauna dichtbij

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

### albertopanuccio - 3/5
*January 2026*

Grote, gratis onverharde parkeerplaats voor campers en auto's direct bij de ingang van het spapark. Geen voorzieningen. We hebben heerlijk geslapen. Handig voor een dagje spa.

### BEichler77 - 3/5
*August 2025*

Je hoeft niets te verwachten; het is gewoon een groot terrein waar campers mogen staan. We reden 's nachts naar het Gardameer, kwamen om half vier 's nachts aan en wilden gewoon een paar uurtjes slapen en de tijd overbruggen tot we bij onze camping waren. Daar was het perfect voor. Je hoort de weg wel een beetje, maar het is oké en binnen de perken.

### judithwilke - 5/5
*May 2025*

mooie  rustige plek. De thermen liggen om de hoek. mooi uitzicht, veel ruimte en rustig. Dank aan Aquardens

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650859166.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651036157.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650817278.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/veneto/pescantina/49520/aquardens)