# Camping Rozac

21223, Okrug Gornji, Kroatië

**GPS-locatie**
- Decimal: 43.50543, 16.25845

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Verlicht terrein

## Omgeving
- Zwemmen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 4/1/2026 - 10/31/2026 | EUR 47.28 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### k_maat - 3/5
*August 2025*

Camping met veel (schuine) bomen, met grotere campers kan de route er naar toe en het op de staplaats komen ietwat een uitdaging zijn. In mijn beleving ook ietwat onlogisch ingericht. Sanitair niet top en tijdens ons verblijf ook zeker niet schoon. Pluspunten: boottaxi naast de camping, voor €5,- sta je in Trogir, restaurant(s), supermarkt en bakker dichtbij.

### Stef&Ang - 5/5
*July 2025*

Erg fijne camping met veel plekken direct aan zee. Dichtbij leuke stad Trogir. Vriendelijk personeel. Leuk en goed restaurant op de camping. Bakkertje direct op de oprit van de camping. Zeer schoon sanitair.

### Geoffjpearson - 3/5
*June 2025*

Aangename plek aan het water en makkelijk te fietsen vanuit Trogir. Schoon sanitair, maar de douches hadden een vaste temperatuur, wat te heet was voor een dag van meer dan 30 graden. Bij het uitchecken moesten we € 3 registratiekosten betalen!! Toen ik hiernaar vroeg, werd me verteld dat dit overal normaal is. Nou ja, we reizen al 18 maanden aan één stuk door en dit is de eerste keer voor ons. Les geleerd: controleer de totaalprijs bij het inchecken!

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650803929.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650960540.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650816465.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650816464.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650816463.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/kroatie/splitsko-dalmatinska-zupanija/okrug-gornji/49758/camping-rozac)