# Area Kornos

rustig gelegen aan meer van Bolsena - centrum 1km

Via della Spiaggia
01010, Marta, Italië

- Decimal: 42.5347, 11.94685

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Betaald)
- [ ] Toilet
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi

- Gras
- Maximale verblijfsduur: Onbeperkt
- Speciaal voor campers

- Zwemmen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 6/1/2026 - 9/1/2026 | EUR 10 |

### Ronald&Sieta - 5/5
*June 2025*

Heerlijke camping/cp, zwembad, strand op 50meter, (nu) plek voldoende, geen afgebakende plekken, mooie fietstocht om het prachtige meer en dat voor slechts € 20,00.

### JosCiel - 1/5
*June 2022*

Bij navraag bleek dat de prijs ineens 20 euro per nacht is geworden. Als je stroom wilt is het nog 2 euro duurder. We mochten meelopen naar het begin van de kampeer locatie maar mochten daar niet even rondkijken. En dat laatste vonden wij erg vreemd. Besloten dus dat we ons hier niet welkom voelden en we zijn met onze 7m camper een klein stukje verder direct aan het water gaan staan.

### Go-en-Jo - 1/5
*June 2022*

niet geschikt voor een camper van 7,5 meter zag er ook smoezelig uit.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650674112.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650671321.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650671322.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650674074.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650674075.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/lazio/marta/4987/area-kornos)