# Sobother Seetreff

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 4/5

direct aan het meer - koffie verkrijgbaar

8552, Eibiswald, Oostenrijk

- Decimal: 46.68157, 15.03789

- [ ] Lozen afvalwater
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [ ] Stroom
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi

- Zwemmen
- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 4/16/2026 - 10/16/2026 | EUR 17.38 |

### 08tahoe - 5/5
*July 2023*

als ik het zes sterren zou kunnen geven, zou ik dat doen :-) ￼ wat een prachtige plek om te verblijven. Toegegeven, populair bij dagjesmensen in de weekenden in de zomer. Er zouden minstens 20+ plaatsen moeten zijn om uw camper te parkeren. Verschillende plaatsen rond het meer om uit te kiezen. Zwemmen is verfrissend met zelfs een paar kleine winkeltjes, waar drankjes en een beetje fastfood worden verkocht, maar geen benodigdheden ￼ dus neem mee wat je nodig hebt voor een verlengd verblijf. Gewoon mooi. ￼€ 18/nacht 2 pers

### user471874849 - 4/5
*July 2021*

rustige en mooie plek. geen hippie gezien, geen muziek gehoord….
wel natuur en uitzicht over het water.

### jbcorrelje - 0/5
*July 2020*

Helaas lijkt deze camperplek onder nieuw management te staan. De prijs is gestegen naar € 17,40, de plaats wordt overspoeld met hippies met honden en luide muziek, het is smerig en de man die de vergoeding 's avonds int, is agressief. We zijn zo snel mogelijk vertrokken. Ik wou dat we 0 sterren konden geven, zo erg is het geworden.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650794607.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650882385.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650830032.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650830031.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650830030.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/oostenrijk/stiermarken/eibiswald/50149/sobother-seetreff)