# Camping Voiles d'Anjou

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 3/5

familiecamping - binnen- en buitenzwembad - campingwinkeltje - pizzeria - supermarkt klein 800m, groot 3km - centrum 500m

Rue Sainte-Baudruche
49350, Gennes-Val-de-Loire, Frankrijk

- Decimal: 47.35876, -0.22549

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Verlicht terrein

- Zwemmen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 4/2/2026 - 9/30/2026 | EUR 25.8 |

### liliankleemans - 4/5
*April 2022*

Hartelijke eigenaresse, prima receptioniste.
wij waren de 1e bezoekers (2 april 2022) van het seizoen.
goede tips over restaurants en omgeving.  Deze eigenaar is 2 jaar geleden hier gestart, en de Corona ook.
Dat was pech.
Nu vol enthousiasme doorbouwen aan een mooie camping.
 Veel succes voor de toekomst, gaat jullie zeker lukken.
Ton en Lilian

### smedes - 3/5
*July 2019*

prima camping voor gezinnen met kinderen of reizigers die vermaakt willen worden. wij wilden vrienden op de camping bezoeken. de camping was vol, maar we mochten op het grasveld van een chalet staan. wij vinden de camping prijzig (voortent, twee pubers mee, totaal 50 euro per nacht). De faciliteiten zijn goed genoeg. De verlichting is wel slecht, je ziet niet waar je loopt bij donker.

### JanSandra - 3/5
*August 2018*

Redelijke camping, voldoende camperplaatsen, bij ons meer dan 10 beschikbare grote en kleine plaatsen, zelfde prijs prijs € 22,10, morgen ACSI korting dan € 16,10. meerdere toiletgebouwen, binnen- en buiten zwembaden.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650794946.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650847324.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650847325.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650847326.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650847327.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/pays-de-la-loire/gennes-val-de-loire/50366/camping-voiles-danjou)