# Oasi del Camperista

73026, Melendugno, Italië

**GPS-locatie**
- Decimal: 40.25559, 18.43758

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid

- Speciaal voor campers
- Verlicht terrein

## Omgeving

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 6/1/2026 - 9/30/2026 | EUR 32 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Willy-en-Jolande - 4/5
*September 2025*

Wij sluiten ons aan bij de vorige review. Echt een super plek. Mooi verzorgd sanitair. Ruime schaduwrijke plaatsen en behulpzame eigenaresse. vandaag kwam de groenteboer op de camping. Je kunt te voet naar de kust maar wij hebben 2 dagen gefietst. Elke dag een kustkant gefietst. Ietst ruiger maar als je rustig aan doet te doen. Wij gaan morgen weer verder maar kon het hier nog wel even volhouden.

### RiccarDino@7 - 4/5
*August 2025*

Een werkelijk heerlijke en goed onderhouden plek, met altijd schone badkamers. De gastheren zijn vriendelijk en behulpzaam, en je kunt ontbijt en lokale producten bestellen bij de bakker, die het rechtstreeks bij je thuis bezorgt. Er zijn shuttles beschikbaar, maar wij zijn met de fiets gereisd om onafhankelijker te zijn. Ik zou graag terugkomen. Het enige nadeel is dat warme douches € 1 (16 liter) kosten, te gebruiken als muntje.

### vale77 - 4/5
*June 2025*

echt een prachtige plek... veel schaduw en heel goed onderhouden... prachtige omgeving s.andrea op 600 meter afstand en pendeldienst van de gemeente die je naar de beroemdste stranden in dit gebied brengt... service die ook heel goed werkt... ze laten je op verzoek achter in de rustruimte... de bakker komt elke avond de bestellingen opnemen... we hebben er een geweldige tijd gehad

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650795152.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650838190.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650838191.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650838192.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650838193.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/apulie/melendugno/50387/oasi-del-camperista)