# Campingplatz Hegne

**Beoordeling**: 3.97/5
**Aantal reviews**: 34
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
gelegen aan Bodensee - kiezelstrand - campingwinkeltje - restaurant - supermarkt 3km - openbaar vervoer 500m

## Locatie host

## Adres
Nachtwaid 1
78476, Hegne, Duitsland

**GPS-locatie**
- Decimal: 47.70425, 9.09754

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (16A) (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Betaald)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 3/15/2026 - 10/15/2026 | EUR 33.6 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Άδεια - 5/5
*June 2024*

Volgens de website is deze camping in 2013 gemoderniseerd maar door het perfecte onderhoud oogt het nog steeds alsof dat afgelopen jaar is gebeurd. Alles is keurig verzorgd en alle door ons gewenste voorzieningen zijn er, tot en met een zelfbedieningsrestaurant en -bar op het terrein. Wij komen ook steeds terug voor de ligging, met een treinstation en de Bodenseeradweg voor de deur. De te betalen 'kurtax' geeft recht op gratis o.v. in de regio.

### Alistair33 - 2/5
*July 2023*

heel erg kleine staanplaatsen …… bar & restaurant neem alleen Duitse cads ! uitstekende wassingen. Geweldige locatie aan het meer, maar je betaalt er flink voor!

### Ekootje - 3/5
*June 2023*

Sanitair is heel netjes, afhaalrestaurant is prima. Je krijgt kaarten voor gratis openbaar vervoer en treinstation is voor de deur. Tijdens het weekend was het wel erg druk ook met badgasten van buiten de camping. We hadden geluk dat wij met de camper aan de rand van het tentenveld mochten staan omdat verder alles vol was. Daardoor hadden we iets meer ruimte, want caravans en campers stonden wel erg dicht op elkaar.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650798300.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650948775.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650948776.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650948777.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650948778.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/baden-wurttemberg/hegne/50910/campingplatz-hegne)