# Weinhaus Kruppenbacher

- Fietsen
- Wandelen
- Dichtbij een supermarkt
- Restaurant in de buurt

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 16 |

### Jeroen&Lein - 5/5
*September 2025*

Fijne plek! Voor één nacht geweest en ontvangen met een wijnproeverij en meteen wat wijntjes gekocht. Goede tip gehad voor een restaurant en daar heerlijk gegeten. Prachtige omgeving!

### SjansCamper - 5/5
*June 2025*

Wij verbleven hier één nacht op onze doorreis naar Italie; top plek! wij reizen in een kleine camper (vw t4), dus de ‘parkeerplaats’ was voor ons ruim zat om ook nog buiten te zitten. Elektriciteit, Douche, Toilet, alles is goed voor mekaar.
Bij aankomst kregen we gelijk een wijnproeverij aangeboden; we hebben wat flessen ingeslagen!

### Jo.g - 3/5
*May 2025*

Vriendelijk ontvangst, omgeving is erg mooi. veel wandel en fiets routes. 1 verharde plek vind ik als camperplaats gelden de andere 3 gelden in mijn ogen meer als parkeerplaats. Wij betalende voor 4 personen €15,- zonder stroom zonder toilet en douche gebruik.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650796023.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651136566.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651136564.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651099151.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651086972.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/rijnland-palts/neustadt-an-der-weinstraße/51100/weinhaus-kruppenbacher)