# The Flying Horse

**Beoordeling**: 4.02/5
**Aantal reviews**: 41
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
locatie bij pub - diner/consumptie verplicht - prima plek om de omgeving te verkennen - historische stad Canterbury - centrum 5km

## Locatie host

- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [x] Water (Gratis)
- [ ] Stroom
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [ ] Douche
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [ ] Speelgelegenheid

- Fietsen
- Wandelen
- Restaurant in de buurt

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Erick - 1/5
*June 2026*

het was 16.30 uur , we reden door tot het veldje. we mochten er niet blijven staan tot morgenvroeg. en het restaurant was om 16.00 dicht. het zat nog vol met mensen, maar wij konden niet blijven staan

### VW-Dub59 - 5/5
*April 2026*

We stoppen hier altijd even om 's ochtends door de tunnel te rijden. Het personeel is erg vriendelijk en het eten is goed 👍

### Rob&Syl - 4/5
*September 2025*

Helaas op maandag gesloten.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650799606.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650864784.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650864783.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650864782.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650864781.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/verenigd-koninkrijk/engeland/ashford/51271/the-flying-horse)