# Göteborgs Camping Lilleby

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 2.43/5

eenvoudige camping - campingwinkel - Göteborg 21km - Lilleby 3km - Torslanda 8km

Lillebyvägen 100
423 53, Torslanda, Zweden

- Decimal: 57.74379, 11.7565

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Verharde ondergrond
- Verlicht terrein

- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 6/7/2026 - 9/1/2026 | SEK 275 |

### Sofia3 - 1/5
*August 2025*

Wat een afzetterij. Camping hoort nu bij First Camp. Je krijgt vooraf geen infos over de prijzen. Ze veranderen dagelijks. Wij kwamen op 15.8. voor 1 nacht. De prijs 515 SEK. Voor het aanmelden aan de receptie moesten wij 115 SEK servicekosten betalen. De plaats op de camping is heel krap voor een camper van 7m. Douches en wc slecht onderhouden, niet echt schoon.
Een plus. De jongens aan de receptie zijn heel vriendelijk en behulpzaam

### Federicoamato - 2/5
*August 2025*

Mooie plek, maar twijfelachtige organisatie: we kwamen om 18:30 uur aan in onze camper zonder reservering (onze fout) en de receptie was gesloten. We hadden online toegang gekocht, maar nooit de code ontvangen (er is een sleutelkastje waar je de sleutels met een magneetkaart kunt ophalen). Ik denk dat de receptioniste de code stuurt als ze aan het werk is. Wat is het nut om mensen buiten openingstijden te laten betalen?

### Carin-on-tour!! - 1/5
*July 2025*

ik vind het een vreselijke (vieze) camping. Het strand is mooi.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650796665.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651129638.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651129637.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651129634.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650999245.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/zweden/vastra-gotalands-lan/torslanda/51609/goteborgs-camping-lilleby)