# Camping Ramsbacher

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 4.17/5

zomer- en wintercamping - groot - Taurnautobaan 4km - doorgangscamping - restaurant - zwembad

Gries 53
9863, Gries, Oostenrijk

- Decimal: 47.03235, 13.59547

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Zwemmen
- Fietsen
- Wandelen
- Wintersport

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 27 |

- ACSI - Campingcard

### evz - 5/5
*August 2025*

We stopten hier toen het nog een beetje licht was. Een supervriendelijke man begroette ons en we hadden de allerlaatste plek. Toiletten en douches waren erg netjes en schoon! Ik vind het geweldig dat hij 50 zonnepanelen heeft om het water te verwarmen! 's Ochtends was bijna iedereen weg, behalve de seizoensgasten. Geweldige plek!

### passies - 4/5
*June 2025*

zeer aardige uitbater, honden welkom, zwembad was wel open toen wij er waren, ook hier zullen ze te maken hebben met personeelsgebrek.  Niet terrecht om daar een slechte beoordeling op te geven. Leuke Stube met streekproducten, leuk Oostenrijks.

### user92127629 - 1/5
*June 2025*

volgens de acsi gids is het zwembad geopend vanaf 1 juni maar nu met 25 graden is het dicht en alleen in het weekend geopend. maar je zoekt er wel de camping voor  uit.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650796726.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650857675.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650857062.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650857061.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650857060.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/oostenrijk/karinthie/gries/51646/camping-ramsbacher)