# Tanpits Cider Farm Camping & Caravanning Site

TA2 8BZ, West Monkton, Verenigd Koninkrijk

**GPS-locatie**
- Decimal: 51.03108, -3.06544

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (16A) (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

## Omgeving
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | GBP 10 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### user269020769 - 1/5
*October 2023*

plek op grasveld met hoog nat gras, tijd niet gemaaid met verrotte appels. we betaalden 10 pond extra omdat we maar 1 nacht verbleven. wc op veldje liep niet door, rest gesloten. wel blok bij ingang open. drukke weg loopt er langs. te duur voor wat er is.
Geen korting camperclub.

### Antonio-Banderas - 1/5
*August 2022*

2 pers. een camper en 2 mini hondjes. Niet wetende of we 1 of twee nachtjes wilden blijven. Er waren genoeg plekken vrij. Een niet al te sympathieke boer stond ons te woord vanachter een inmiddels gelukkig overbodig geworden plastic corona scherm. We moesten direct beslissen en vooraf betalen. 1 nacht 32 pond, 2 nachten 44 p. Eerst 1 nachtje en dan verlengen zou 64 p zijn geweest.We zijn omgekeerd

### De-Botjes - 3/5
*August 2019*

Ruime plaatsen op het gras. Sanitair echt heel sober en niet schoon. We betaalden €14 zonder stroom. Te duur voor wat je krijgt. Vlakbij een riviertje en de Lidl op loopafstand. Verder niets te beleven.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650796989.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650796988.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650797866.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650797867.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650834663.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/verenigd-koninkrijk/engeland/west-monkton/51802/tanpits-cider-farm-camping-caravanning-site)