# Campingplatz ABC Großensee / Hamburg

**Beoordeling**: 2.76/5
**Aantal reviews**: 17
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
gelegen aan een meer - hellend terrein - grote gazons - beachvolleybal - restaurant aan het meer - Hamburg 34km - centrum 650m

## Locatie host

## Adres
Trittauer Straße 11
22946, Großensee, Duitsland

**GPS-locatie**
- Decimal: 53.61136, 10.34444

## Voorzieningen
- [ ] Lozen afvalwater
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (16A) (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Zwemmen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Denrem - 3/5
*July 2025*

Best een grappig en leuk gelegen campinkje. We konden gewoon ergens gaan staan en de stroom (16 A) aansluiten. Maar wij betaalden wel € 40,50 voor 1 nacht (buscamper, stroom, 2 personen). Je betaalt voor de plek maar ook nog per persoon. Om te douchen moet je dan nog extra betalen, €0,50 voor drie minuten. Of 2 x € 0,50 in een keer, voor 4 minuten douchen. Best aan de prijs. Faciliteiten verder wel in orde.

### foekie050 - 1/5
*August 2024*

We betaalden €44 voor 1 nacht. Je betaalt €0,50 voor 3 minuten douchen. Als de douche uitvalt, moet je naar de algemene wasruimte lopen om weer €0,50 in het apparaat te gooien (zonder kleding aan, want je bent tenslotte aan het douchen?!). Het apparaat pakt alleen €0,50. Een wasprogramma van 1 uur kost €4 (alleen in losse 1 euro munten te betalen) en droger €3, die na 45 min vanzelf stopt. Was dus nog nat en je mag opnieuw betalen. Serieus?!

### Ronald-en-Marjolijn - 3/5
*May 2024*

Prima camping voor op doorreis of bezoek aan Hamburg. De camping ziet er een beetje rommelig uit en de plaatsen zijn wat raar ingedeeld, waardoor we met de achterkant van onze camper vlak voor de voortent van onze buren stonden. Het sanitair is goed. Vriendelijke ontvangst bij de receptie.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650797100.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650797101.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650889593.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650889594.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/sleeswijk-holstein/großensee/51863/campingplatz-abc-großensee-hamburg)