# Grisslehamns Marina & Camping

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Sitecode**: 51929
**Beoordeling**: 2.95/5

restaurant - gemarkeerde plaatsen - wordt beheerd door de naastgelegen camping - gebruik van faciliteiten op camping - 's nachts wordt het terrein afgesloten - sauna - Camping Key Europe [CKE] verplicht - centrum 500m

Ekbacksvägen
764 56, Bromskär, Zweden

- Decimal: 60.10222, 18.80148

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Fietsen
- Wandelen
- Sauna dichtbij
- Jachthaven in de buurt

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | SEK 260 |

### JenGvW - 3/5
*May 2024*

De plek is práchtig, maar de voorzieningen zijn absoluut de hoge prijs niet waard. Betaalden 500 kronen voor een grote plaats inclusief stroom. Uitchecken tot 12.00 uur. Toiletten en douches gewoon onvoldoende! Vieze geur en onvoldoende schoongemaakt!

### Hermann2021 - 1/5
*August 2023*

Ga hier niet heen! De plaats is erg mooi, maar de lokale jeugd haat je. Dus we zitten hier om 23.00 uur en luisteren naar hardcore rock
!

### moleneind42@gmail.com - 1/5
*October 2022*

De locatie is prachtig. wij kwamen aan om 18.30 en niemand was er ook je te melden en te betalen. wij konden daardoor ook niet de faciliteiten gebruiken. De volgende ochtend hebben we ons gemeld om af te rekenen bij ons vertrek. 420 kronen. Voor ons eens maar nooit meer

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650797243.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650797244.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650797245.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650846091.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/zweden/stockholms-lan/bromskar/51929/grisslehamns-marina-camping)