# Area de Autocaravanas

rustige ligging bij sportvelden - museum - Romeinse ruïnes - centrum 600m

Avenida Doutor Francisco Sá Carneiro 13
5155-233, Freixo de Numão, Portugal

- Decimal: 41.06011, -7.22078

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (6A) (Gratis)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [ ] WiFi
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [ ] Wasmachine
- [x] Honden toegestaan
- [ ] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Kosten onbekend)
- [ ] Rolstoelvriendelijk

- Maximale verblijfsduur: 48 uur
- Speciaal voor campers
- Verharde ondergrond
- Verlicht terrein

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 5 |

### San&Hen - 1/5
*June 2025*

wat is hier gebeurd? -alles verlaten stroomkasten kapot, is deze camperplaats nog wel? ik hoor het graag…ik moet een ster geven maar is het niet waard, de ingang van de toiletten lagen uitwerpselen van beesten. wij waren8 juni hier rond het middaguur

### Danielregine - 4/5
*April 2025*

Een goeie tussenstop is het maar niet meer. behalve een lekkere porto proeven. en natuurlijk 2x5 liter gekocht. was te verleidelijk. slimme uitbater,maar heel vriendelijk en veel uitleg.  Achteraf nog lekkere aardbeien gekocht.

### opakees - 4/5
*April 2025*

Slimme uitbater. Hij rekent €5 all in.
Nodigt uit voor een port proeverij en is niet te zuinig met schenken.
Daarna verkoopt hij 5 liters witte- of rode port, witte- of rode wijn en uitstekende olijfolie.
Wij hadden deze plaats als tussen punt genoteerd langs de N222 en zijn dus blijven hangen. Alles eenvoudig maar meer is ook niet nodig.
Wij waren er tevreden mee.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650671475.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650677109.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650677111.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650677112.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650680820.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/portugal/guarda/freixo-de-numao/5206/area-de-autocaravanas)