# Camping Hoeve de Gastmolen

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 4.25/5

locatie op de camping - 12 verharde camperplaatsen met grastegels - ACSI/NKC-card geldt de minimale prijs - gelegen aan de rand van Nederland in het Selzerbeekdal - rustige omgeving - Euregiogebied - Drielandenpunt 4km - centrum 1km

Lemierserberg 23
6291 NM, Vaals, Nederland

- Decimal: 50.77906, 6.00455

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Betaald)
- [x] Stroom (6A) (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Kosten onbekend)
- [ ] Rolstoelvriendelijk

- Verharde ondergrond

- Zwemmen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 4/1/2026 - 10/31/2026 | EUR 33.6 |

### Harryenliesje - 5/5
*October 2025*

Wij kregen een vriendelijke ontvangst. Mooie ruime plekken op een prachtig terrein vol met fruitbomen. Heerlijk rustig, prachtige omgeving. Op de fiets ben je zo in het centrum van Aken. Sanitair is dik in orde. We zijn een dag langer gebleven.

### anderweduwen - 4/5
*September 2025*

Kleine, rustige gezellige camping . ( veel groen )
Goede uitvalsbasis voor wandel en fietsroutes .
De plaats voor mobilhomes zijn  goed  uitgebouwe met  voor de deur  een grasperkje . Lekker gezellig .
Een perfect onderhouden badhuis .
September 2025
gepensioneerd koppel.

### A.Wildeman - 5/5
*September 2025*

We hebben hier twee nachten gestaan. Wat een prachtige plek. De camping is keurig onderhouden, speels aangelegd met veel hoogteverschil, de plekken zijn ruim. Ontvangst allerhartelijkst. Ondanks dat we ruim voor 13.00 uur aankwamen konden we gewoon een plek uitzoeken en gaan staan.
Sanitair is top. Camping is goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Aken, Vaals en Drielandenpunt.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650797872.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651096116.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651096115.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651096114.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651096113.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/nederland/limburg/vaals/52131/camping-hoeve-de-gastmolen)