# FKK-Camping-Valalta

120ha - aan de Limfjord - eigen brouwerij - streng regime

Cesta za Valaltu-Lim 35
52210, Grad Rovinj, Kroatië

- Decimal: 45.12268, 13.63112

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [ ] Honden toegestaan

- Zwemmen
- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 4/29/2026 - 10/3/2026 | EUR 60 |

### Krösus - 3/5
*July 2025*

We kwamen behoorlijk uitgeput aan in Valalta na 1600 km rijden. Bij het inchecken kregen we te horen dat de camping volgeboekt was. Geweldig!!!
We moesten het boven op de berg nog eens proberen; daar was misschien wel een plekje. En inderdaad, we hadden geluk!
Na nog twee keer verhuizen bleek het een heerlijke vakantie te zijn.
Nog één ding:
De Kroaten zijn duur geworden!!!

### e.coppelmans59@gmail.com - 3/5
*June 2025*

Viel ons erg tegen.
1e: je moet zelf de camping rond voor n vrij plekje..is niet te doen want camping is inmens groot. vonden eindelijk n plekje met olijfboom in het midden! moesten camper schuin parkeren waardoor ons uitzicht een heg en n oude, vieze caravan was.
2e: de plekjes dichtbij zee zijn zó klein, je bent daar echt "opgehokt" en staat tussen de locals die heel hun plek hebben volgebouwd met overkappingen en vieze, oude caravans.
jammer,

### Erzylusius - 5/5
*June 2024*

Vandaag aangekomen, de plaats is vol!!
Zo vol dat velen meteen vertrokken. Maar we hadden geluk (zonder enig voorbehoud) dus we zijn nog een tijdje gebleven!
Veel succes voor de rest van jullie met jullie zoektocht!

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650896686.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650896684.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650896685.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650895293.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650895294.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/kroatie/istarska-zupanija/grad-rovinj/52382/fkk-camping-valalta)