# Aire de Camping-Car Les Berges du Tarn

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 4.08/5

rustige camperplaats - goed gelegen tussen de Tarn en het Canal Centre deux Mers - uitzicht op de rivier - betalen met creditcard - markt op zaterdag en zondagochtend - centrum 300m

Chemin de la Rhode 281
82200, Moissac, Frankrijk

- Decimal: 44.09792, 1.0928

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Campinggedrag niet toegestaan
- [ ] Wasmachine
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Kosten onbekend)
- [x] Rolstoelvriendelijk

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen
- Dichtbij een supermarkt

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 9.5 |

### Adriano.63 - 1/5
*December 2025*

We kwamen op 29 december 2025 om 20:30 uur aan en troffen vijf politieagenten in guerrillastrijdersuitrusting aan. Toen ik om informatie vroeg, zeiden ze dat het geen probleem was. De volgende dag vroeg ik een Fransman om uitleg, en hij vertelde me dat er veel zigeunerkampeerders tussen de toeristen stonden. Er was waarschijnlijk een vete tussen hen. De volgende ochtend zag ik inderdaad verschillende campers die er al lange tijd stonden. Wat triest. We zijn vertrokken zonder de stad te bezoeken of geld uit te geven.

### RHM - 4/5
*May 2025*

Wat is er niet leuk aan? £8, elektriciteit, water etc. en bovenal een geweldige locatie

### Yet1 - 4/5
*March 2025*

Nu in maart zelfs een druk bezochte camperplaats. Gunstige ligging om het centrum en de abdij te bezoeken. Ook leuk om naar Boudou te fietsen, zicht op de Garonne en Tarn.
Wat je nodig hebt als camperaar is aanwezig, zelfs stroom inbegrepen bij de prijs.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650798281.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650843965.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650817783.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650817782.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650817781.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/occitanie/moissac/52425/aire-de-camping-car-les-berges-du-tarn)