# Camping Lac Vert Plage

**Beoordeling**: 3.71/5
**Aantal reviews**: 14
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
gelegen aan recreatiemeer nabij de Maas - snackbar - supermarkt 100m - restaurant 300m - centrum 200m

## Locatie host

## Adres
Avenue de la Gare 3
55110, Doulcon, Frankrijk

**GPS-locatie**
- Decimal: 49.38377, 5.17776

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (6A) (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 4/1/2026 - 9/30/2026 | EUR 15 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### herman.s - 4/5
*June 2025*

sinds 2025 werd er vlak tegenover het aanmeldingsbureau een  plaats voor campers aangelegd.  Ondergrond van steenslag.  geen moddertoestanden dus.
DE DAGPRIJS IS SLECHTS 11 €   MET TOEGANG TOT  ALLE FACILITEITEN  van de camping.

### Janrad - 3/5
*September 2022*

Prima plek maar kom op tijd. ik kwam net na acht uur in de avond en de slagboom was dicht. na een telefoontje met de vriendelijke beheerder kon ik met mijn auto met daktent voor € 7. een nachtje staan. toiletten en douches zijn netjes.

### FredWolleswinkel - 1/5
*May 2022*

Ook hier is de discrepantie tussen camperaars en caravanners en stacaravan huurder, en tent kampeerders groot. We makkelijk want bij de receptie hoor je ‘zoek maar een plek’. Maar stroom bij die plekken was moeilijk te vinden. Hadden we eindelijk een kast die het deed, komt er een buurkind de boel slopen. Zakmes in het slot, kast openmaken en alles omzetten. Dan mag je niet boos worden van de antroposofische ouders. ASO’s in een klapbusje

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650813465.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650823023.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650823024.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650825754.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650825755.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/grand-est/doulcon/52546/camping-lac-vert-plage)