# Camping Targua

85000, Aglou, Marokko

**GPS-locatie**
- Decimal: 29.71349, -9.73054

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Kosten onbekend)
- [x] Rolstoelvriendelijk

## Omgeving
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | MAD 95 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Mooiemiek - 4/5
*May 2026*

Prima camping. Lopen naar stad, heel goed sanitair en eten werd via 'thuisbezorgd'  bij de camper gebracht. Zeer vriendelijke eigenaar. we kwamen hier omdat camping Tinban  tot oktober dicht bleek te zijn. Achteraf een mooie bijkomstigheid.

### Reizigers-Sjaak/Ans - 3/5
*March 2025*

goede camping, de beheerder is vriendelijk en de plaats is bij de stadspoort
op ons na,  alles Franse campers en ook redelijk veel verkopers

### GINKY🌟 - 5/5
*December 2019*

Super ABDOU camping en geweldige zeer warme douches en altijd schone, zeer goede plaatsen, er is een zeer mooie bloementuin rond de camping en binnen. Het personeel en de zeer behulpzame en zeer mooie ABDOU staan altijd tot uw dienst, het is een 5-sterren camping voor ons verbleven we 34 nachten en we zullen altijd terugkomen naar Tiznit dit is onze favoriete camping bedankt ABDOU

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650857032.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650941061.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650857039.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650857038.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650857037.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/marokko/souss-massa/aglou/53694/camping-targua)