# Camping 3 Gs

## Voorzieningen
- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (16A) (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Wandelen
- Dichtbij een supermarkt
- Restaurant in de buurt

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 4/1/2026 - 10/31/2026 | AMD 8000 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Ramisch - 5/5
*June 2025*

Veruit de beste camping die we bezochten tijdens onze reis door Turkije, Georgië en Armenië! Sandra denkt aan ALLES! Perfect! Het is een genot om hier te zijn! We bleven langer dan gepland en genoten van het zwembad, het uitzicht en de goed onderhouden voorzieningen.

### Danreijnen - 5/5
*June 2023*

ik ben al op heel veel plekken geweest maar nog nooit was ik op zo’n fantastische camping/CP. alle voorzieningen aanwezig. en de prijs (€10.- pp) meer dan waard. Sandra bijzonder attent en behulpzaam. en ook nog een prachtige omgeving.

### vanzoest - 5/5
*September 2022*

Op afstand de beste  camping in Armenië.  Alles is er en alles is goed en schoon. Prachtige ligging ook nog. Aardige en enthousiaste gastvrouw Sandra.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650912940.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651086563.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651086562.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651086561.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651086560.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/armenie/kotayk-province/goght/53802/camping-3-gs)