# Camping Les 3 Sources

**Beoordeling**: 2.96/5
**Aantal reviews**: 12
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
gelegen aan de Oise - nabij winkelcentrum 600m - historisch centrum van l'Isle Adam 2km

## Locatie host

## Adres
Chemin des Trois Sources
95290, L'Isle-Adam, Frankrijk

**GPS-locatie**
- Decimal: 49.12797, 2.23575

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi

## Omgeving
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 20 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Peterensonia - 4/5
*May 2025*

voor onze eerste nacht ooit met een camper hier aangekomen voor één overnachting . vriendelijke uitbater die ons wegwijs maakte bij het aansluiten vd elektriciteit, was als complete newbies toch een geruststelling. ondertussen na een week campervannen kennen we de knepen.

### ikUden - 3/5
*September 2024*

20 euro betaald voor 1 overnachting met stroom. Vrije plek op een veld, verder  enkele huisje en vaste plaatsen. Duidelijk niet van mensen die het breed hebben... Sanitair erg oud, maar alles super schoon. Het geluid van het medisch centrum er tegenover is hoorbaar maar niet storend. Beheerder was lastig te vinden, maar we konden vast gaan staan  en de admin. later regelen. Iedereen  erg vriendelijk.

### suvsuby - 2/5
*June 2023*

Voor een overnachting prima, er is een veld vlakbij de in-uitgang. was je kunt staan. ideaal voor ons omdat we met aanhanger  10 meter lang zijn. sanitair is gedateerd maar gewoon schoon. de permanente zoem/brom toon is er nog steeds.  waar wij overigens geen last van hadden.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650841407.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650841408.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650841409.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650841410.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650841411.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/ile-de-france/lisle-adam/53825/camping-les-3-sources)