# Camping Hohensyburg

centrum 12km

Syburger Dorfstraße 69
44265, Dortmund, Duitsland

- Decimal: 51.42053, 7.49515

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Maximale verblijfsduur: Onbeperkt

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 36 |

### Nicmic - 4/5
*April 2026*

Een prachtige plek in alle opzichten en een goed onderhouden omgeving.

We verbleven twee nachten op de toeristische weide, met een schitterend uitzicht op het monument.

Wat we echter minder prettig vonden, was dat er alleen koud water was en dat de bewegingssensoren bij het toiletgebouw niet goed werkten.

### @nj@ - 4/5
*April 2026*

klantenservice via de mail wat stug, uiteindelijk toch gelukt om te reserveren. Grote mooie camping, weg er naar toe erg stijl dus vanaf camping gaan fietsen of wandelen moet je wel wat conditie hebben. Heel erg schoon sanitair, wifi verbinding niet op alles plaatsen beschikbaar. We waren er met Pasen en ze hadden een leuke vreugde vuur georganiseerd.

### Togawomo - 4/5
*March 2026*

Prachtig onderhouden terrein. Zeer vriendelijke ontvangst. Schone en goed onderhouden sanitaire voorzieningen. Mooie omgeving om te wandelen. We verbleven er met onze camper, hond en elektriciteit voor € 39,50 per nacht. Het enige minpuntje is dat de ingang slecht is aangegeven. Je rijdt door de parkeerplaats, dan zie je de slagboom en de receptie. We zouden er graag terugkomen.

...

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/location/00c63ed2-f0c8-4e99-b91d-18e9978075b1/78a139eb-86dc-4a59-9148-1a8c668c6098.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650806727.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650805157.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650858036.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650858037.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/noordrijn-westfalen/dortmund/53827/camping-hohensyburg)