# Auberge Camping Sahara

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 4.5/5

prima camperplaats bij de grootste palm oase van Hassi labied - vlakbij de duinen van Erg Chebbi - gratis toegang tot het restaurant van het zwembad en wifi - tochten per kameel en 4x4 mogelijk - veel informatie over de geschiedenis en de geografie van de regio in het kader van het cultureel toerisme

R702
52202, Et-taous ⵟⴰⵡⵙ الطاوس, Marokko

- Decimal: 31.13599, -4.01988

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (0A) (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [ ] Speelgelegenheid

- Verlicht terrein

- Zwemmen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | MAD 70 |

### Stoney9 - 5/5
*February 2025*

Zeer aan te raden camping. Wij hebben hier twee nachten doorgebracht met een camper, de woestijn ligt vlak naast de camping, mooi uitzicht. Zeer schoon toilet en douche. De gastheer, Ibrahim (die Engels spreekt) was vriendelijk en behulpzaam, had een buggytour en een kamelenrit bij zonsondergang voor ons geregeld. Water, elektriciteit OK.

### user126715915 - 5/5
*February 2024*

Een prachtige camping aan de duinen. Toilet/douchegebouw, vuilwaterstortplaats, chemisch toilet en elektriciteitsvoorziening dit jaar volledig vernieuwd.
Het ziet er allemaal tiptop uit. Zon en schaduwplaatsen
Hele vriendelijke mensen.
ontvangst met thee en koekjes

### KarenJ - 4/5
*December 2018*

Echt marrokaans plekkie in het middem van de woestijn. Als je niet van natuurlijk houdt kun je hier beter wegblijven. Wij kregen korting omdat we een week bleven, circa 60€ voor 1 week betaald. Prima prijs. Voor ons een toppertje

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650801097.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650801098.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650801099.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650801100.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650817179.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/marokko/draa-tafilalet/et-taous-ⵟⴰⵡⵙ-الطاوس/54093/auberge-camping-sahara)