# Parque de Campismo Municipal

**Beoordeling**: 2.86/5
**Aantal reviews**: 49
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
gemeentelijke camping - halfschaduw en verharde staanplaatsen - centrumVila Franca de Xira, 1km

## Locatie host

## Adres
Rua Alfredo Keil
2600, Vila Franca de Xira, Portugal

**GPS-locatie**
- Decimal: 38.96441, -8.98642

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (12A) (Betaald)
- [ ] Toilet
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/30/2026 | EUR 16.32 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### BebbsBeat - 1/5
*May 2026*

Geen prettige ervaring, het is geen camping, maar meer een parkeerplaats. De staanplaatsen voor caravans zijn piepklein en erg krap. De staanplaatsen voor campers zijn wel ruim genoeg (12 meter), maar hoewel onze camper ook 12 meter lang is, moesten we naar een rommelig stukje grond, het meest oneffen stuk grond waar we ooit hebben gestaan. We werden zelfs bedreigd met de politie als we niet zouden verhuizen. VRESELIJKE PLEK.

We kunnen deze camping absoluut niet aanbevelen.

### Jas&Mar - 4/5
*April 2026*

prima camping om Lissabon te bezoeken. simpel en functioneel sanitair. wel erg weinig op de camping voor de kinderen, dus lekker lang in Lissabon blijven!

### J&M-Hoolsema - 4/5
*July 2025*

Mooie camperlekken op een mooi en keurig netjes verzorgd terrein.  Camperplekken wel in de zon maar ook wel enige ruimte voor het uitzetten van een luifel.
Het toiletgebouw is gedateerd maar functioneel en schoon. Vriendelijk personeel.
Treinstation in de buurt voor een bezoek aan Lissabon.  Lissabon ligt op 40km afstand.
Jan en Martha

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650805340.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650805341.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650805342.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650805343.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650805482.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/portugal/lissabon/vila-franca-de-xira/54126/parque-de-campismo-municipal)