# Minicamping Pressefinne

**Beoordeling**: 4.24/5
**Aantal reviews**: 37
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Gezellige familie camping aan de Fleussen -  3 speciale verharde camperplaatsen met aangepast tarief - Sneek, Lemmer en Stavoren 15km - centrum 2km

## Locatie host

## Adres
Lange Hoek 6
8581 KH, Elahuizen, Nederland

**GPS-locatie**
- Decimal: 52.93803, 5.56058

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (6A) (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Kosten onbekend)
- [x] Rolstoelvriendelijk

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### salverdaendejong@kpnmail.nl - 4/5
*March 2026*

Wij zijn hier twee nachten geweest met onze buscamper. Vriendelijke ontvangst door de eigenaar. Mooi schoon sanitair, alles is er. Wel zelf voor toiletpapier zorgen. Maar voor dat toiletpapier is een mooie opbergplek, zodat je niet met de toiletrol over de camping hoeft te lopen. Prachtige omgeving en je bent op de fiets zo in naburige dorpen zoals Balk, Woudsend en Elahuizen. Kortom mooie plek. Het was nu stil en ‘s avonds lekker donker.

### ffvandalsen - 5/5
*December 2025*

Wij belde op 20-12-25 om even zeker te zijn voordat we afreisden en de Eigenaar was heel vriendelijk, had niet op gasten gerekend en opende de douche en het toilet speciaal voor ons voor 2 nachten.
Heel netjes, correct en zeer vriendelijk.
10 minuten fietsen van Balk.
Zeker een aanrader, wij komen terug in de zomer

### c.hul - 5/5
*June 2025*

Fijne, kleine camping kort aan het water, dichtbij 2 mooie vissteigers, eigen zwemsteiger. Goed en netjes schoon sanitair. Vriendelijke eigenaar, gewoon even bellen of er een plek beschikbaar is en zo mogelijk kan je er zelf een uitkiezen. Helaas geen plek voor het lozen van afval water direct uit de tank, maar verder alle voorzieningen aanwezig. Goede wifi!

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651052380.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650878253.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650878254.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650878255.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650878256.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/nederland/fryslan/elahuizen/54142/minicamping-pressefinne)