# Shrewsbury Arms

locatie achter pub - centrum Chester 19km - centrum Winsford 5km

Chester Road
, Little Budworth, Verenigd Koninkrijk

- Decimal: 53.19685, -2.60627

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [ ] Douche
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [ ] Speelgelegenheid

- Verharde ondergrond

- Zwemmen
- Vissen
- Fietsen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | GBP 25 |

### Gerda-Ramstedt - 4/5
*July 2024*

Heerlijke plek. Vriendelijk personeel. Gratis douche en toilet. £ 25,- per dag.

### Roothedog - 1/5
*June 2024*

Geboekt voor twee nachten (17 & 18 juni 2024). toen we kwamen was het allemaal opgesloten en was er niemand in de buurt.  Gedurende een half uur hebben we het nummer verschillende keren gebeld, maar geen antwoord, dus we moesten op zoek gaan naar een alternatief.  Het is jammer, want het zag er een mooie plek uit en was precies wat we wilden.

### Ourvanhelsing - 4/5
*March 2020*

Uitstekende tussenstop. 14GBP zorgt voor een veilige, rustige nacht met alle benodigde faciliteiten, waaronder pubtoiletten die 24 uur per dag beschikbaar zijn. . Een informatieve en gastvrije manager, beleefd en behulpzaam barpersoneel en, als klap op de vuurpijl, een open haard in de bar en heerlijke pie and chips. Sterk aanbevolen.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650883996.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650883995.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/verenigd-koninkrijk/engeland/little-budworth/54169/shrewsbury-arms)