# Maxi parking

- Max. camperlengte: Onbeperkt
- Maximale verblijfsduur: Onbeperkt
- Op mix-parking
- Verharde ondergrond

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 25 |

### Svend-Erik-Christensen - 3/5
*April 2026*

Prima plek, met zeer prettige service.
Op loopafstand van Pompeii. €5 per dag en €15 per nacht.

### Jjtorbijn - 0/5
*October 2019*

CP is de helft van een terrein waarvan de andere helft een vrij parkeerplaats van de Carrefour is. Stonden voor het CP deel terwijl we boodschappen moesten doen. Dame in kwestie bleef maar roepen dat de prijs €3/u voor de camper was. Geen verwijzing naar de P-plaats vd winkel. Ketting werd strak getrokken en een oude baas maakte verdwijn gebaren omdat we niet zouden gaan betalen.

### divadnella - 0/5
*June 2018*

NUL sterren echt. Dit is geen camperstop, het is een flagrante afzetterij, ontworpen om kampeerders te vangen, die niet genoeg ruimte kunnen vinden in de Carrefour-parkeerplaats. Dezelfde ervaring als vorige recensent, maar gelukkig hadden we niet het privéterrein betreden. De maniakale vrouw had nog steeds tegen ons geschreeuwd - we "weigerden" om te betalen. € 2 per uur = € 48 per dag. VOORKOMEN

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/location/07686099-4ac4-4d4c-a074-869da47583bf/46a16af5-a0ca-4542-b197-84bbb53a39ec.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/campania/pompei/54644/maxi-parkingdodeca-supermarket)