# Camping Les Bois du Bardelet

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 3/5

luxe vakantiepark voor het hele gezin - binnen- en buitenzwembad, met overdekt peuterbad - visvijver - restaurant, campingwinkel, broodservice april tot half september - supermarkt 6km - centrum 6km

Unnamed Road
45500, Poilly-lez-Gien, Frankrijk

- Decimal: 47.64143, 2.61619

- [ ] Lozen afvalwater
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (16A) (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Zwemmen
- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 4/8/2025 - 9/24/2025 | EUR 34 |

- ACSI - Campingcard

### Nussbis - 3/5
*June 2025*

De zaak is verouderd en heeft dringend diverse renovaties nodig, en het concept moet worden herzien:
a) Helaas bestaat het aanbod van het restaurant voornamelijk uit diepvriesproducten (pizza en hamburgers).
b) Er is geen echte winkel waar je je dagelijkse boodschappen kunt doen.
c) De toiletten zouden aan de vraag moeten voldoen; er zijn er al meerdere gesloten.
En een vriendelijkere benadering van gasten lijkt me erg belangrijk.

### Allert&Marjan - 3/5
*June 2025*

We hadden een comfortplek. (G2). De plek was prima, maar de ligging niet.
Aan het einde van de camping en het sanitair was gesloten tot 5 juli. Hierdoor moesten we met de fiets naar het verder gelegen gebouw. Verder voelde het alsof we midden op een kruispunt stonden, want al het in,- en uitkomende verkeer kwam vlak voor onze neus langs over het knisperende grind. Vooral op wisseldagen (vrijdag) is het bingo! Bediening cafe/restaurant pas bien!

### Sinsie - 5/5
*August 2024*

Toevallig hier terecht gekomen en wat een genot om hier 2 dagen verbleven te hebben. We werden ontvangen met een drankje door de Zeeuwse eigenaresse en bij inschrijven bleken er veel (mede) Zeeuwen te staan. Veel persoonlijke aandacht voor de gasten en super leuke activiteiten voor de kinderen zoals bv een buikschuifbaan. Voorzieningen zijn prima met ruime plaatsen en diverse veldjes. Een absolute favoriet voor ons!

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650802703.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650802705.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650802704.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650998704.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650932574.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/centre-val-de-loire/poilly-lez-gien/54787/camping-les-bois-du-bardelet)