# Lynx Camp

**Beoordeling**: 3.18/5
**Aantal reviews**: 39
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
nieuw, opening Pinksteren 2017 - ideale plek voor een ontspannen en / of actieve vakantie door te brengen -  1000m boven de zeespiegel - tussen eeuwenoude dennen - Kurort Schönwald im Schwarzwald - centrum 500m

## Locatie host

## Adres
Friedhofstraße 18
78141, Schönwald im Schwarzwald, Duitsland

**GPS-locatie**
- Decimal: 48.11028704, 8.20147373

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (16A) (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Gratis)
- [x] Honden toegestaan

- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt
- In de bergen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 76.5 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### moodyblue - 4/5
*August 2025*

hondenparadijs met uitgekiend concept. Hier is over nagedacht. Alles aanwezig wat nodig is om jezelf en te viervoeters te trakteren op een topvakantie. Het prijskaartje is wel aan de hoge kant maar hier steekt dan ook heel wat werk in. Als je je houd aan de regels en afspraken (welke logisch zijn) vind je hier alles voor je vakantie met je dikste vrienden.
We komen weer.

### Den-Dirk-VWT6 - 3/5
*June 2023*

Het lijkt ons goed om bij de algemene beschrijving van deze camping toe te voegen dat om hier te kunnen staan, moet je je minimaal 7 dagen tevoren via hun website aanmelden. Toen we bij aankomst de verschillende borden zagen waarop staat dat je alleen een plek kunt krijgen als je je hebt aangemeld, zijn we weggegaan. De 3 sterren moet je maar lezen als: we zijn neutraal over wat de camping te bieden heeft, want we zijn er niet geweest.

### Geof0308 - 4/5
*September 2022*

aangenaam verblijf gehad, dit is een top plaats voor wie van rust en stilte houdt. brood verkrijgbaar en op wandelafstand van winkels en eetgelegenheden. Tevens een goede uitvalsbasis voor wandelingen.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651071449.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651071448.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651071447.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651071446.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651071445.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/baden-wurttemberg/schonwald-im-schwarzwald/54969/lynx-camp)