# Camping de la Croix St. Martin

**Beoordeling**: 3.57/5

Allée du Camping
03200, Abrest, Frankrijk

- Decimal: 46.10753, 3.43676

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Max. camperlengte: Onbeperkt
- Maximale verblijfsduur: Onbeperkt
- Verlicht terrein

- Zwemmen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 4/1/2026 - 10/1/2026 | EUR 18.6 |

### Roanneyt - 1/5
*May 2026*

Vanmorgen in de hitte naar deze camping gereden. Bij aankomst bleek dat de camping pas om 14.00 uur openging. Dit hebben we niet teruggevonden op de site. Een van de werknemers zag ons en was zeer onvriendelijk. We moesten maar wachten., nog
2 uur in de hitte van 32°.
Zijn toen naar een andere Camping gereden , een half uurtje verder.
Hier een zeer hartelijke ontvangst. Wat een verschil.

### user605393499 - 4/5
*May 2026*

Heerlijke, mooie plekken. sanitair schoon maar wat verouderd. afwasplek heeft matig verwarmd water. verwarmd zwembad. geen campingwinkel of restaurant dichtbij (1 km, niet gecheckt). geweldige fietsroute naar Vichy. Zeer aan te raden camping.

### Takkehond - 5/5
*July 2025*

we werden heel vriendelijk ontvangen.  gemoedelijke camping met schoon ( enigszins gedateerd) sanitair. fijn zwembad en verschillende wandelpaden. Wij betaalden voor 1dag 2 personen plus een hond en camper €27.50 pd. we zijn 5 dagen gebleven. je kunt te voet via een park naar Vichy wandelen. mooie stad die ze aan t opknappen zijn . genoeg eettentjes in het stadje. wij zijn hier nu voor de 6de keer heerlijk.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650805360.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651095301.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651095300.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651095299.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650896088.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/auvergne-rhone-alpes/abrest/55087/camping-de-la-croix-st-martin)