# Vinya els Vilars

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 4.59/5

Bezoek aan wijnkelder met wijn/champagne - proeverij - Museu de l'oli - centrum 1km

Vinya els Vilars is een klein familiewijnbedrijf waar de passie voor wijn ons drijft om wijnen van hoge kwaliteit te produceren.

Sinds 2012 beschikt het wijnhuis over een camperplaats met gratis toegang en uitgang, en alle voorzieningen zijn gratis beschikbaar.

De plaats is een aantrekkelijke plek voor bezoekers die op zoek zijn naar rust en mooi weer, met als extra voordeel dat ze zich in een wijngaard bevinden en meer te weten kunnen komen over het wijnproject.

De locatie is strategisch gelegen ten opzichte van diverse bestemmingen zoals de Pyreneeën, Barcelona, ​​Zaragoza en Valencia.

Maria José, Antonio en Gerard heten u van harte welkom en zorgen ervoor dat u zich thuis voelt.

Avinguda de Puig-Gros
25140, Arbeca, Spanje

- Decimal: 41.54833, 0.91175

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (6A) (Gratis)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [ ] Wasmachine
- [x] Honden toegestaan
- [ ] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Kosten onbekend)
- [x] Rolstoelvriendelijk

**Bel:** +34973149144

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 10 |

### Hoopontour - 5/5
*April 2026*

Wat een verrassing deze heerlijke rustige plek! We hebben genoten van ons verblijf en ook van de wijnproeverij. Lekker 3 flesjes gekocht en meteen een opgedronken met 2 andere Nederlanders die we daar leerde kennen. Super aardige man die hielp met installeren van de app. Ik vond de douche wel een vibe, je kijkt naar buiten naar de blauwe lucht en hoort de vogels, heerlijk! Wij komen hier zeker nog eens terug!

### GastelsGoud - 4/5
*April 2026*

fijne camperplaats, we hebben er een aantal dagen gestaan en hebben genoten van het schitterende uitzicht. de prijs is niet 10 euro per nacht maar 10 euro voor 72 uur inclusief stroom. hun business is de wijn dus het wordt gewaardeerd als je ook een flesje wijn koopt. een klein minpuntje is dat je de vuilniszak niet kwijt kunt. voor de rest alle voorzieningen aanwezig. een top locatie en heerlijke wijn.

### patrickmols - 5/5
*April 2026*

we komen hier al jaren. de eigenaren zijn crème de la crème . patrick en maria houden ontzettend van deze locatie. elke dag gaat maria-José de achtergelaten honden poep van camperaars opruimen ! kan iedereen nu niet even de poep van de eigen hond gewoon opruimen ? de wc’s zijn primitief schreef iemand ? wel gebruik dan toch je eigen cassette ! wij zien alweer uit naar ons volgende bezoek.  Antonio,Gerard en maria-José dikke pluim voor jullie alle

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/location/56de3cc3-92d0-4ed0-90c0-817bc2c2f7ad/8e0d2cbf-7459-4094-b500-ed43eec9b31f.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/location/56de3cc3-92d0-4ed0-90c0-817bc2c2f7ad/43bf4053-525b-4b43-bc69-0d834676c232.jpeg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/location/56de3cc3-92d0-4ed0-90c0-817bc2c2f7ad/d94326e4-999c-4cae-9b69-6471c725b462.jpeg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/location/56de3cc3-92d0-4ed0-90c0-817bc2c2f7ad/b4af7f9d-ec12-4032-94f0-2893382b4d36.jpeg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/location/56de3cc3-92d0-4ed0-90c0-817bc2c2f7ad/2a05aed1-f2d2-4a36-8f41-e39be3bb50af.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/spanje/catalonie/arbeca/55366/vinya-els-vilars)