# Camping de Miesboule

**Beoordeling**: 3.67/5
**Aantal reviews**: 18
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
nieuwe mini-camping gelegen in Meijerijstad - Jeu de Boule baan -  ruime recreatieruimte - ’s-Hertogenbosch 10km

## Locatie host

## Adres
Lieseindsestraat 1A
5482 ZG, Schijndel, Nederland

**GPS-locatie**
- Decimal: 51.63695, 5.40757

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid

- Zwemmen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 22 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Jack-Hamers - 5/5
*October 2025*

Toen we, zonder camper, kwamen kijken of er plaats was en wat de mogelijkheden waren, werden we door Cor al ontvangen met koffie. Bij aankomst met camper koffie en toen we vier dagen later naar huis gingen, hebben we toch weer samen met Cor koffie gedronken. kortom, pure Brabantse gemoedelijkheid met mooi, nieuw sanitair.

### Whippetje7654 - 5/5
*June 2025*

aangename minicamping heel rustig gelegen. Cor geeft je alle uitleg waarheen je kunt met de fiets . het sanitair is helemaal vernieuwd en proper . s hertogenbosch is de moeite waard en als camperliefhebber is er Dewit in de buurt amaai als je het daar niet vind dan nergens . kom er graag terug

### Yanebel - 5/5
*May 2025*

Mooie minicamping vriendelijke beheerder die Cor ons zien ze er nog vaak

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650804229.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650806945.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650806944.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650806943.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650806942.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/nederland/noord-brabant/schijndel/55394/camping-de-miesboule)