# Camping La Samaritaine

gelegen aan meertje, midden in de natuur - snackbar - centrum 1,2km

Allée des Étangs 3
08240, Bar-lès-Buzancy, Frankrijk

- Decimal: 49.42745, 4.93916

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Wandelen
- Wintersport
- Dichtbij een supermarkt
- Restaurant in de buurt

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 4/19/2026 - 9/19/2026 | EUR 21 |

### densing - 5/5
*September 2025*

We mogen zeggen dat we veel ervaring hebben met kampeerplaatsen. Deze behoort echt tot de voor ons. Vriendelijk en flexibel, maar bovenal schoon en goed doordacht. Mooie omgeving op de koop toe.

### evz - 5/5
*July 2025*

Geweldige camping! Vriendelijke mensen, de plaatsen waren ruim genoeg, de pizza's waren oké, de faciliteiten waren uitstekend, de manoeuvreerruimte was super, er waren twee toiletten om het chemische toilet te lozen, grijs water net buiten de camping op een handige plek om in en uit te gaan. Prachtige vijver/meer en strand voor waterpret! Jammer dat er blauwalg was. We komen hier zeker terug!

### CamperM&H - 5/5
*June 2025*

Prima camping in vele opzichten. Zeer vriendelijke en behulpzame uitbaters. Wij vonden de zwemvijver heerlijk verfrissend, zeker na een wandeling of fietstocht. Regio is prachtig met rollend en afwisselend landschap. Dorpje is charmant en als je wat moeite doet ondek je zijn veelzijdig verleden en de oorsprong van de 700 m lange rechtlijnige zwemvijver! Visvijvers zijn zeer rustig en ik ving er alvast mijn persoonlijk karperrecord.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650813461.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650839702.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650839701.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650825876.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650825875.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/grand-est/bar-les-buzancy/55595/camping-la-samaritaine)