# Camping Strooiendorp

**Beoordeling**: 3.49/5
**Aantal reviews**: 43
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
camping met vaste caravans - bistro iets verderop gelegen - receptie met beperkte openingstijden - melden via intercom bij entree camping - centrum 1km

## Locatie host

## Adres
Wenduinesteenweg 125
8421, Vlissegem, België

**GPS-locatie**
- Decimal: 51.27737, 3.0499

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### NoortjeBerg - 3/5
*April 2025*

We hadden het melden bij de poort even gemist...
Erg basic en weinig gastvrij allemaal. We hadden wel
leuke buren! Het kleine bos naast de camping was een plus.

### Frankia123 - 1/5
*July 2024*

Gevaar!!! Standplaats 35€/🌛 + 1,5€ douche
Geen wc-papier/zeep, contant geld
Grasmaaier terreur van 10.30 uur tot 11.30 uur wilde tijdens het ontbijt zelfs onder onze tafel maaien. Nadat we hem hebben weggestuurd, komt de manager en klaagt: we moeten helpen en onze spullen opbergen.
Nadat ik hem had verteld dat het niet mogelijk was, ik te gast was en wilde ontspannen, zei hij dat ik moest vertrekken en niet meer terug moest komen. Er is geen geld terug. 👎👎

### Erikamper - 4/5
*March 2024*

Hier komen we regelmatig terug : even aanmelden aan de slagboom en de uitbater opent vanop afstand de slagboom en kent je een plaats toe. Je kan je dan al (vanaf 13:00 u) op de afgebakende plek installeren. Nette voorzieningen,  kusttram op wandelafstand. Met uitbater nooit problemen gehad.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650805972.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650844020.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650844019.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650844018.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650844017.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/belgie/vlaanderen/vlissegem/55994/camping-strooiendorp)