# Camping Municipal Le Soleil

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 2.54/5

camping op loopafstand van centrum - gelegen bij watersport bedrijven - receptie open van 10.00-12.00 en 16.00 - 20.00 uur

Avenue Michel Crépeau 107
17000, La Rochelle, Frankrijk

- Decimal: 46.15077, -1.1579

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (6A) (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Verlicht terrein

- Zwemmen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 4/1/2026 - 9/24/2026 | EUR 21.44 |

### RicardoandKaren - 3/5
*May 2026*

We verbleven er op 3-4 mei 2005. Onze ervaring was anders dan die in de laatste twee recensies. We hadden een grote, vlakke staanplaats. De portacabin-toiletten hadden toiletpapier en wc-brillen. De douches waren schoon en warm, hoewel wel wat krap. Er was geen elektriciteit beschikbaar en het kostte €25 per nacht, dus het is niet de goedkoopste gemeentelijke camping, maar de ligging vlakbij het centrum van La Rochelle verklaart dat. Ik kan me voorstellen dat sommige staanplaatsen inderdaad vrij krap zijn. We vonden onze eerste plek niet fijn, dus hebben we zonder problemen gevraagd om een andere plek.

### thepeeks - 1/5
*May 2026*

Ik heb nog nooit op een camping gestaan waar je zo dicht op elkaar staat. De camperplaatsen hebben een afscheiding waardoor mensen met tenten direct achter je kunnen staan. En dan heb je ook nog campers aan alle kanten.

De voorzieningen zijn ook erg basic en het is er druk met mensen die in badjassen rondlopen, zich scheren, in de rij staan, enz. Het voelde als een hostel met al die mensen.

We hebben de nacht overleefd omdat we laat aankwamen en de volgende ochtend vroeg weer vertrokken.

### Rundsitzgruppe - 2/5
*April 2026*

Het terrein ligt vlak bij de stad en is 's nachts afgesloten met een bewaker. Het personeel is vriendelijk, maar verder is de camping slecht onderhouden met oneffen terrein, laaghangende bomen, de stortplaats voor cassettetoiletten was tijdens ons bezoek buiten gebruik en de sanitaire voorzieningen zijn verouderd en zeer basaal, zonder toiletbrillen, toiletpapier of zeep.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650806010.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650947919.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650806014.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650947809.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650947920.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/nieuw-aquitanie/la-rochelle/55999/camping-municipal-le-soleil)