# Area Rocchette Serignano

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 2.77/5

gedeelte van grote parking tussen 2 campings - pijnbomenbos - bar/restaurant - strand 500m

Via Rio Palma
58043, Castiglione della Pescaia, Italië

- Decimal: 42.77965, 10.79982

- [x] Lozen afvalwater (Betaald)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)

- Maximale verblijfsduur: Onbeperkt
- Speciaal voor campers
- Verlicht terrein

- Zwemmen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 5/15/2026 - 9/15/2026 | EUR 20 |

### gianfranco - 1/5
*September 2020*

gemengde parkeerplaats tussen auto's en campers. Ik was in augustus nadat ik had gebeld en ze verzekerden me dat er plaats was. Aangekomen na 10 minuten vond ik een gekke situatie. Het was onmogelijk om te bewegen, totale wanorde, kampeerders bezetten meer plaatsen Alles behalve rustruimte. Ik stapte onmiddellijk uit.

### gianni - 4/5
*August 2020*

handige rustplaats voor het strand. Warme douches, geen elektriciteit, 20 euro plus 8 euro voor eventuele afvoer.

### Giramondi - 3/5
*August 2019*

Augustus 2019. Gezien de uitverkochte in de nabijgelegen kampeerterreinen hebben we het "laatste redmiddel" geprobeerd. Parkeerplaats in gemengde parkeergarage, € 20,00 voor de nacht, duur gezien het feit dat andere diensten worden betaald! Gelukkig hebben we het niet nodig. Slechts een paar meter van het strand (de zee is prachtig en het strand is druk!). Het heeft een koude douche met muntjes en een gratis voetenwasser.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650672075.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650675836.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650675837.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650675838.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/toscane/castiglione-della-pescaia/5630/area-rocchette-serignano)