# Aire de Camping-Car Les Sables Blancs

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 3.88/5

locatie gelegen aan de baai - camperplaats wordt beheerd door de camping - 24/7 open - speciale tarieven voor meerdere dagen - openbaar vervoer 1km - bakker 2,7km - supermarkt 5,5km - centrum 4,5km - [service voor passanten 4,30 euro]

Route de Quiberon
, Plouharnel, Frankrijk

- Decimal: 47.57422, -3.12198

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Campinggedrag niet toegestaan
- [ ] Wasmachine
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Kosten onbekend)
- [ ] Rolstoelvriendelijk

- Zwemmen
- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 12.1 |

### Brandsma - 5/5
*March 2026*

24 _03 2026 Prachtige camper plek in een natuurgebied bij Quiberon. 13 euro, met electra. Vanaf vrijdag 27 maart, paas weekend, gaat de camping open en mag je gebruik maken van de Douche en toilet
Aanrader!!!

### edr11 - 5/5
*March 2026*

Ook van mij krijgt het een dikke tien. Het was erg rustig begin maart. Wel kwam ik zondagmiddag een paar weekendcaravans tegen.

Ik heb een rustige nacht gehad en heerlijke wandelingen met mijn hond gemaakt.

Het betaalapparaat zou echter wel aan vervanging toe zijn, want het kaartje is niet meer leesbaar.

### trabasse - 5/5
*September 2025*

Hallo camperbezitter, ik wil u er graag op wijzen dat de prijs 13,60 per nacht is en niet lager wordt dan op de foto wordt aangegeven. Het blijft echter een geweldige, rustige plek vlak bij de zee.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650807571.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650807572.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651232674.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651119546.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650851059.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/bretagne/plouharnel/56949/aire-de-camping-car-les-sables-blancs)