# Passantenhaven Driewegsluis

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 3.81/5

locatie bij passantenhaven Driewegsluis - Lendevallei - de Weerribben - tijdens vaarseizoen is toiletgebouw geopend - bij afwezigheid havenmeester envelop met geld in de brievenbus - Ossenzijl 6km - centrum Nijetrijne 1km.

Lindedijk 2
8481 KH, Nijetrijne, Nederland

- Decimal: 52.83637, 5.9348

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Betaald)
- [x] Stroom (6A) (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Betaald)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [x] Campinggedrag niet toegestaan
- [ ] Wasmachine
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Kosten onbekend)
- [ ] Rolstoelvriendelijk

- Fietsen
- Wandelen
- Aan het water
- Jachthaven in de buurt

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 4/1/2026 - 11/1/2026 | EUR 19.5 |

### exsis21 - 3/5
*May 2026*

Het ziet er keurig en zeer goed verzorgd uit maar de vorige plek was wat gezelliger en vraag me af waarom ze dit gewijzigd hebben. Waar ik me aan erger is dat niet alleen de prijs bijna is verdubbeld maar dat je ook voor 1 persoon toeristenbelasting voor 2 personen moet betalen terwijl ze dat niet aan de gemeente hoeven af te dragen!

### VillaVerderop - 1/5
*May 2026*

de bedoeling was om weer eens deze plaats te bezoeken. vorig jaar nog geweest. toen nog €10 maar nu bijna het dubbele. ik zoek wel wat anders waar ik niet word uitgemolken.

### g.huisman2@home.nl - 4/5
*April 2026*

2 nachten gestaan. Prijs 17,50 euro.
Douchen 50 cent. Veel water 1 euro.
Stroom via muntautomaat.
WiFi matig/slecht.

6 Splinternieuwe camperplaatsen,
verhard. Direct aan het water.
Sanitair simpel maar prima.
Locatie fantastisch.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651156005.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651098971.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651089444.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651067663.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651051809.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/nederland/fryslan/nijetrijne/57265/passantenhaven-driewegsluis)