# Wohnmobil & Ferienpark Stuhls-Fuchsbau

**Beoordeling**: 3.3/5
**Aantal reviews**: 10
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
locatie naast zwembad GrossBreitenbach - ontbijt in Gasttube mogelijk - supermarkt 500m - restaurant 50m - centrum 1km

## Locatie host

## Adres
Am Schwimmbad 6
98701, Großbreitenbach, Duitsland

**GPS-locatie**
- Decimal: 50.58578, 10.99165

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [ ] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Kosten onbekend)
- [ ] Rolstoelvriendelijk

- Zwemmen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 25 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### JelliCastelli - 2/5
*June 2024*

Inchecken bij automaat bij slagboom. Ik denk dat ik 8 keer overnieuw moest beginnen, omdat hij ingesteld is op Duitse postcodes (ontdekte ik). En hij accepteerde m'n creditcard en m'n betaalkaart niet.
Er was op zondag niemand om te helpen. Bij het café werd ik met een glimlach van het kastje naar de muur gestuurd. Tenslotte geïnstalleerd en op jacht naar een sanitair sleutel. Er is geen afwasgelegenheid.

### M-R - 4/5
*May 2023*

wat een prachtige cp is dit! ruime plaatsen aan een groot middenveld vol paardenbloemen. wij betaalden 20 euro met ons tweetjes. echt niet teveel. Douchen kost 50 cent voor 3 minuten. Beheerster kwam langs om geld te innen en we kregen een sleutel voor het prima sanitair.

### TuonoRocker - 1/5
*September 2021*

De plaats ligt aan de rand en is 's avonds rustig. De prijs van 19 € per dag voor 2 volwassenen, een hond en een camper is een teken van hebzucht! Geen afvoer van grijs water en ontlasting. De parkeerplaats heeft 8 gemarkeerde, deels ongelijke parkeerplaatsen voor campers tot 10m. Als het donker was, stond de vierkante verlichting niet aan.
Helaas ziet alles er niet verzorgd uit.
We zullen zeker niet terugkeren.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650808619.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650832222.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650832223.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650832224.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651186957.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/thuringen/großbreitenbach/57516/wohnmobil-ferienpark-stuhls-fuchsbau)