# Camping Les Trois Sablieres

**Beoordeling**: 3.33/5
**Aantal reviews**: 20
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Camping Les Trois Sablieres ligt in een mooie baai en vlakbij een fijn zandstrand, waar helaas niet gezwommen mag worden. Kampeerders gebruiken hun sleutel voor het toiletgebouw en douchen gratis op de camping. Een mooie locatie als je moe bent van je reis en even bij wil komen.

## Locatie host

- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [ ] Water
- [ ] Stroom
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Kosten onbekend)
- [x] Rolstoelvriendelijk

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 4/1/2026 - 11/8/2026 | EUR 29 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### AnniekeDaanen - 4/5
*July 2025*

Niet gereserveerd, toch nog een plekje. Er waren er nog twee. We mochten zelf eerst gaan kijken welke we wilden hebben. Sanitair is wat verouderd, maar wel schoon. Broodjesservice voor de volgende dag. Zwembad was 30 graden. De zee is nog eeg ver wandelen, ook al lijkt dat op Google maps wel mee te vallen. De camping vroeg €47 voor 1 nacht (camper + 2 volw., 1 hond en electra).

### Henkjansen141056 - 1/5
*August 2024*

we hadden geboekt anders. Een kleine plek voor mijn camper met grote boom waar de zon mooi acht bleef en daar komt bij voor die prijs van 202.00 € voor drie overnachten sorry ik had daar veel meer van verwacht op foto's geweldig maar nee kom daar nooit meer

### Tjark-Leny - 3/5
*September 2023*

Tussen de vaste  kampeerders steeds ruime plekken voor passanten. Sanitair erg eenvoudig. 300 meter van het strand. Op 26 sept. restaurant dicht, zwembad ook gesloten. maar met Acsi maar €21,. Prachtige zonsondergang. muggen.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650823619.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650888415.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650833639.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651201813.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651201807.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/hauts-de-france/le-crotoy/57635/camping-les-trois-sablieres)