# La Halte de Mainville

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 3.97/5

De camping is gelegen op een afgebakend en vlak terrein waar je veel goede voorzieningen vindt. Deze rustige familiecamping biedt onder meer een zwembad en tennisbaan, maar ook een winkeltje voor een vers ontbijt. Disneyland Parijs ligt op ongeveer één uur rijden.

Rue du Routy 18
02290, Ressons-le-Long, Frankrijk

- Decimal: 49.39284, 3.15178

- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [ ] Water
- [ ] Stroom
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Zwemmen
- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/16/2025 - 11/30/2025 | EUR 17 |

- ACSI - Campingcard

### Arjen-Ageeth - 1/5
*June 2024*

Het sanitair laat te wensen over. Slechts drie toiletten open en niet schoon. Twee douches waarvan één invalide, met inderdaad veel te warm water.
Toppunt is dat de stopcontacten in het sanitair gebouw niet gebruikt kunnen worden, volgens eigenaar vanwege veiligheid…
Dus haar föhnen of scheren is niet mogelijk, belachelijk, nog nooit meegemaakt.
Het kan toch niet zo zijn dat je daarom elektriciteit moet nemen op je kampeerplekje?

### Fam.-Kloppers - 4/5
*August 2023*

bijzonder aardige ontvangst door de eigenaresse en haar man. spreken inderdaad Frans maar het geluk wil, wij ook 😜. beetje duur vinden we het wel €30,- voor 2 personen met camper en electra maar dan hebben we ook een zwembad en aangezien het 30+ is maakt dat alles weer goed.

### Gilles62150 - 4/5
*March 2023*

hallo allemaal, ik ben er momenteel voor werk voor mij is het superstil schoon douche toilet en zelfs het zwembad van de camping is momenteel gesloten speeltuin de top

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650841309.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650947241.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650947427.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650947428.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650947429.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/hauts-de-france/ressons-le-long/57660/la-halte-de-mainville)